Çek valf benzeri çek valf

- 2021-04-02-

Sonuçlardan sonra valf gizlenmiş çek valfi kontrol edin:


Su akış tahliye borusunda su akışının nedeninde ani değişiklik, tetik borusunda akış hızında ani değişiklik, nedenin birim zamanda momentum değişikliği, üretim aşamasında kaçınılmaz tahrik kuvveti, tetik borusunda basınç kuvveti Ani değişim aniden. Bu tür su akış hızı toplam basınç kuvveti zamanında toplam konum metamorfik fenomeni, su çekici adı (veya su çekici adı).


Pompalı su çekici, su çekici, su çekici, pompalı su çekici, pompalı su çekici (ani elektrik kesintisi gibi sebepler). Önceki iki tip su darbesi normal çalışmasında, toplanmama riski ve güvenlik sorunu vardır. İkinci biçimlendirici baskı kuvveti, çok sayıda insan ileri geri gidiyor ve bir çekiçleme kazası.


Neden, araştırma su darbesi toplamı hesaplama su darbesi amacı:


(1) Çekiç maksimum su darbesi basınç kuvveti Yolun karşısında Japon tarzı makine yapısı oluşturma Geçici vandalizm;


(2) Yetki alanında bulunan minimum su darbesi basınç kuvveti.


â'¢ Önleme sistemi Ters dönüş istasyonu Üretken imha fenomeni.


Su çıkarma cihazı sisteminde, pompanın özellikleri hemen ortaya çıkar. Su darbesi pompası kanunsuz ve zamana bağlı, borudaki su darbesi akışı Geçici su darbesi (veya hidroelektrik pompa olarak adlandırılır), su darbesi


1. Mizubori Kogyo


Su pompası kaybından sonra dinamik kuvvet, su pompası benzeri dönüş hızı ve hızlı iniş, Izumi boru hattındaki su akışı, orijinal yön boyunca atalet akışı, ancak akış hızı hızlı, basınç düşüşü, doğrudan akış durdurma , ileri akış ve akış hızı sıfırdır. Bir an için su akışı pozitif, su akışı normal (su akışı Yusui-buchi Izuike yönünde akıyor) ve su akıyor.



2. Fren


Mevcut su borusundaki debi sıfır, statik su kütlesi, su birikintisindeki statik su, su borusundaki su akışı ve su borusundaki su akışı. Hareket, çark benzeri dönüş hızı hızlanma ve alçalma, doğrudan dönüş hızı sıfır. Bir an için çark ters yöndedir ve çıkıştaki basınç yüksektir. Bu anlık bir su frenidir.


3. 3. Su türbini


Bitişik ters su akışının akış hızının arttırılması, su akışının akış hızının arttırılması, su akış hızının tersine çevrilmesi, dönüş hızının tersine çevrilmesi ve aynı zamanda, aynı anda. Bu tür çark, belirli bir zamanda ulaşılabilen maksimum hız ve belirli bir zamanda ulaşılabilen maksimum hızdır. Engelleme kuvvetinin artmasıyla aynı zamanda ters su akış hızı arttı ve maksimum geliş sayısına ulaşıldı. Çarkın hareketi küçüktür, kullanımın ters dönüş hızı azalır ve su akışı hareketi statik su akışından kaynaklanır. Bir çarkın, bir su türbininin, bir su türbininin ve bir su türbininin işsiz bir görüntüsü. Bu anlık bir su türbinidir.